Elke zondagochtend

bent u van harte welkom om de diensten van Filadelfiagemeente Deventer bij te wonen. De samenkomsten beginnen om 10:00 uur en vinden plaats aan de Grevelingenstraat 1 in Deventer.

Wij ontmoeten u graag!

Kerkdiensten

Onze diensten zijn elke week op zondagmorgen en beginnen om 10:00 uur. U bent uiteraard van harte welkom om een dienst bij te wonen!

Het gebed voor de zondagdienst is van 9.15u tot 9.30u. Vanaf 8.45u is er al de mogelijkheid om te bidden.

Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken en om een kop koffie te drinken. U kunt ons vinden op de hoek Deltalaan / Grevelingenstraat in de Rivierenwijk in Deventer.

klik hier voor de routebeschrijving.

Gemeenteleiding

De leiding van de Pinkstergemeente Filadelfia wordt gevormd door Rob en Desiree van Os samen met een team van oudsten en diakenen. Meer informatie over de gemeenteleiding vindt u hier.

Geschiedenis

De Pinkstergemeente Filadelfia bestaat al ruim 50 jaar! Wilt u meer weten over de ontstaansgeschiedenis; klik dan hier.

An overview of the history of the Filadelfia-church is also available in English.

klok klok streaming